Welkom

Welkom op de site van Diversio Works. Wij verzorgen alle voorkomende werkzaamheden in de bouw, voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, en Utrecht. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 100 km in en om Hoorn.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen.

Het Bedrijf

Diversio Works is een vertrouwd adres voor al uw voorkomende bouwwerkzaamheden.

Het bedrijf bestaat sinds 19 januari 2009 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Wij werken met een team vakmensen met ieder zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van timmerwerken, elektra, tegelwerk, stucadoorswerk en Houten vloeren.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincies Noord-Holland en Utrecht. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 100 km in en om Hoorn.

Onze diensten bestaan uit alle voorkomende bouwwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in timmerwerken, elektra en vloeren. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Referenties

Diversio Works werkt tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers, het doet ons dan ook genoegen dat wij onderstaande relaties als referenties mogen noemen. Wij hebben voor onderstaande relaties diverse werkzaamheden uitgevoerd.

1. Naam Bedrijf, Naam Contactpersoon, Werkzaamheden, Internetadres.

2. Naam Bedrijf, Naam Contactpersoon, Werkzaamheden, Internetadres.

3. Naam Bedrijf, Naam Contactpersoon, Werkzaamheden, Internetadres.